Stručnost

Urari koji rade u urarskom servisu Omega visoko su kvalificirani (svi imaju položeni majstorski ispit) i prošli su specijalizaciju u tvornicama Omega i Longines. Pored toga, prilikom lansiranja novih kalibara i novih konstrukcija, u švicarskim tvornicama redovno pohađaju seminare i stječu diplome čime postaju kvalificirani za održavanje i popravak svih, pa i najnovijih mehanizama.

Kao ovlašteni serviseri redovito dobivaju aktualne informacije iz tvorničkih informativnih središta. To se odnosi i na najsuvremenije alate kojima se radionica kontinuirano oprema. Kontrolni nadzor koji vrše stručnjaci iz švicarskih urarskih tvornica i koji servis Omega s uspjehom prolazi još je jedna garancija profesionalizma i visokih kriterija koje ovaj urarski obrt zadovoljava.

Obrtnička komora Zagreb dodijelila je status tradicijskog obrta urarskom servisu Omega koji na istoj lokaciji neprekidno djeluje od 1928. godine.

Certifikati

Ponosni smo na certifikate kojima i švicarske tvrtke priznaju naše znanje. SVI naši urari su kvalificirani švicarskim certifikatima.

Zaposlenici

Ivan Puzak

Ivan Puzak

Godine 1982. osnovao je vlastiti obrt koji je preuzeo od svoga prethodnika. Ivan Puzak posjeduje sve kvalifikacije u urarskoj struci te sve stupnjeve Omeginih certifikata. Godinama je bio aktivan u urarskoj sekciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, u kojoj je obnašao više važnih funkcija. Predsjednik je komisije za polaganje majstorskih ispita za urare.

Ivana Puzak Perikić

Ivana Puzak Perikić

Ivana Puzak Perikić radi u urarskoj struci od 2002. godine te ima položen majstorski ispit. Pohađala je stručno osposobljavanje u tvornicama Omega i Longines za što je stekla potrebne certifikate. Od 2019. vlasnica je urarskog obrta Omega.

Bruno Jelenčić

Branko Jelenčić

Urar s majstorskim ispitom i certifikatom najvišeg stupnja tvornica Omega i Tissot. Urar je od 1985. godine nakon što je izučio urarsku struku u radioci Ivana Puzaka. Danas se ubraja među najbolje urare u Hrvatskoj.

© 2023 Urarski servis Omega